Blog over onze SharePoint Modules

Vindt hier artikelen over SharePoint Online en Office 365 en onze gebouwde modules hier op.

Voorwaardelijke opmaak toegepast

Effectief ISO 9001 met SharePoint Online

Zorg er met SharePoint Online voor dat het adoptie traject en onderhoud van je ISO normen niet langer een administratieve rompslomp is maar onderdeel wordt van je organisatie.

Veilig samenwerken met SharePoint Online

Veilig samenwerken met SharePoint Online bereik je door extern delen in de basis goed in te stellen. Lees hier in het kort welke opties je hebt op tenant en sitecollectie niveau.
Nieuwe functies

Bedrijfsprocessen met SharePoint en OneDrive

Bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk te automatiseren met nieuwe functionaliteit van SharePoint en OneDrive. Maak gebruik van PowerApps, Microsoft Flow, Microsoft Forms en Power BI om nog efficiënter te werken.

SharePoint Online Admin Center

Later dit jaar wordt het nieuwe admin center voor SharePoint Online geïntroduceerd. Hier kun je snel een overzicht zien van de huidige status van je SharePoint Online omgeving en wordt site beheer een stuk gemakkelijker en wordt het mogelijk om gebruikerssessies met onbeheerde apparaten te beheren.

Samenwerking tussen Office 365 en SharePoint Online

Office 365 en SharePoint Online werken naadloos samen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers efficiënter en effectiever hun taken kunnen uitvoeren. Weten tot welk hulpmiddelen ze toegang krijgen? Lees hier meer.

Bekijk hoe Office 365 uw organisatie kan helpen

Je vertrouwde Office overal bij de hand, krijg toegang tot programma's voor professionals en hulpmiddelen voor teamwork. Geniet daarnaast van een eenvoudige installatie en eenvoudig beheer door stapsgewijze begeleiding.