Evaluatie SharePoint Friday

Op 13 november 2020 zijn we begonnen met ons nieuwe concept: SharePoint Friday. SharePoint Friday is ontstaan, omdat wij zagen dat de behoefte naar SharePoint steeds meer groeide. Doordat wij willen dat bedrijven beter gaan presteren geven we iedere vrijdag om half 10 in een half uurtje bedrijven informatie over een relevant onderwerp binnen SharePoint. Je kunt zelf kiezen aan welke Webinars je wilt deelnemen. De eerste zes Webinars hebben we inmiddels gedaan en we zijn trots dat we ondertussen al 40 mensen verder hebben geholpen met SharePoint. We hebben daarom besloten om volgend jaar verder te gaan met een nieuwe reeks Webinars! 

Referenties

We hebben enkele deelnemers van SharePoint Friday gevraagd om een referentie te schrijven over het concept. Zien wij jou bij één van de volgende Webinars? Klik hier om de Webinars te bekijken!

Ik volg met plezier de webinars van SharePoint Friday. Op een duidelijke, bondige manier worden lastige onderwerpen toegelicht. Het is een prettige manier om kennis te maken met SharePoint en te horen hoe anderen er mee omgaan.

Erg prettig, kort en to the point.

Goede opzet, de vrijdagochtend leent zich hier goed voor. De duur en het tijdstip van de presentatie/webinar ervaar ik ook als prettig. Daarnaast is het een leuke club mensen met een fijne informele sfeer. Keep up the good work! 🙂

Ja geweldig, 1 sessie meegemaakt, maar prima initiatief; lekker kort, maar duidelijk!

Helemaal top. Jullie geven veel weg in de zin van meekijken in een live omgeving. Dat zie je niet vaak. Dat maakt het echt de moeite waard, gaat verder dan andere webinars en geeft veel vertrouwen in jullie organisatie.

SharePoint Friday geeft iedere vrijdagmorgen een kort maar duidelijk beeld van een specifieke functie in SharePoint wat iedere keer weer uitnodigt om daar zelf mee aan de slag te gaan en zo nog meer uit SharePoint te halen.