Klantcases

Jij zult vast en zeker steeds meer bedrijven uit jouw netwerk kennen die iets met SharePoint (willen) doen. Om jou wat meer inspiratie te geven over SharePoint en onze werkwijze, plaatsen we hier regelmatig klantverhalen. Wordt jij het volgende bedrijf die wij verder gaan helpen op het gebied van automatisering en digitalisering?

Klantverhalen

Referenties

“In mijn zoektocht naar een nieuwe, betrouwbare ICT partner kwam ik Puur ICT tegen op Google, bewust wilde ik samenwerken met een partij uit de omgeving. De reden om contact op te nemen was omdat ik ontevreden was over de partner met wie ik samenwerkte. Daarnaast deed zich een acuut probleem voor en Puur ICT hielp mij hier direct mee. Dat gaf een positief gevoel. Ze dachten vooruit en met mij mee, dat vind ik belangrijk. De onderlinge samenwerking met mijn collega is nu beter, we kunnen efficiënter werken en het is een geruststelling dat ik een partner heb gevonden die mij ondersteunt. Puur ICT werkt vlot, leveren goed werk af ze doen wat ze zeggen.“

“De uitdaging voor Duppal was om één plek voor alle medewerkers te creëren waar informatie samenkomt. Het liefst ook nog waarvoor je maar eenmaal de gebruikersnaam en wachtwoord hoeft op te slaan. Met behulp een Exchange Online migratie en een migratie van OneDrive naar SharePoint is informatie voor iedere medewerker in één centrale portal terecht gekomen. De migratie is uitgevoerd met behulp van Sharegate, waardoor de volledige uitrol hiervan binnen één week kon plaats vinden. Het meest gewaardeerd aan de samenwerking met Puur is de pragmatische en punctuele werkethiek tijdens de project fase. De professionele opvolging van de Supportdesk van Puur verzekert ons ook de continuïteit van de dienst.”

“Het belangrijkste is dat we zijn overgaan van een pc gebaseerd systeem naar de cloud. We hebben nu geen eigen computer meer nodig. Het enige wat we nodig hebben is een pc met een webbrowser. Hier kan het personeel op inloggen en het grootste deel van het kantoorwerk van USC doen. Dat is de grootste winst. De samenwerking met Puur was erg prettig. Ze denken goed mee als je iets wilt veranderen. Puur ICT heeft er heel veel energie ingestopt om het voor ons zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Onder andere met een aantal hele lange werkdagen bij ons in huis. Ook konden we direct communiceren met de mensen die het werk uitvoerden tijdens het project. Dus niet alleen communicatie van manager naar manager maar met korte lijntjes!”