Kwaliteits Management Systeem

ISO 9001 en heeft u uw procedurehandboek in de kast staan? Dat kan ook digitaal! Via een kant en klare module voor Microsoft Office 365 waarmee u uw huidige procedures in 4 dagen digitaal kunt hebben. Hiermee creëert u een kwaliteits management systeem dat goed beheersbaar en centraal beschikbaar is.

De voordelen zijn evident: het systeem is voor iedere medewerker toegankelijk zodat men eenvoudig procedures inzichtelijk heeft en zelf kan bijdragen aan verbeteringen.

Versiebeheer

Wijzigingen in procedures worden automatisch bijgehouden in paginaversies en zijn voor uw medewerkers direct inzichtelijk. Zo zijn wijzigingen in procedures ten opzichte van vorige versies direct zichtbaar en terug te halen.

Wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden is deze na goedkeuring gelijk zichtbaar voor iedereen in de organisatie. Zo beschikt iedere werknemer, intern of op locatie, over dezelfde versie van bijvoorbeeld een procedure.

Zoeken

Het systeem maakt gebruik van de krachtige fulltext zoekfunctie van SharePoint. Binnen de zoekresultaten kan gefilterd worden en wordt direct een voorbeeld gegeven van de procedure. Hiermee kan snel gezien worden of het juiste zoekresultaat is gevonden. Zoekresultaten kunnen ook verfijnd worden op bijvoorbeeld het type van een document of de auteur.

Pagina’s zelf aanpassen

De content is opgebouwd met SharePoint pagina’s en zijn eenvoudig aan te passen. Dynamische metadata navigatie zorgt voor een overzichtelijke navigatiestructuur. Hoewel deze automatisch gemaakt kan worden is het ook mogelijk om deze handmatig in te stellen.

OVERIGE FUNCTIONALITEITEN

Naast de hiervoor genoemde functionaliteiten zijn de volgende functies ook standaard onderdeel van het kwaliteits management systeem. Ten behoeve van het continue verbeteren is er bijvoorbeeld een knop toegevoegd aan iedere pagina. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat iedere werknemer snel een verbetersuggestie kan indienen. Zo kan dus iedereen in de organisatie gemakkelijk bijdragen aan de kwaliteit van het werk.

  • Mobiele ondersteuning
  • Register continue verbeteren
  • Documenten
  • Activiteitenkalender
  • PowerBI Dashboard
  • Risico’s overzicht
  • Kwaliteitsdoelstellingen
  • Verbetersuggesties op elke pagina
  • Metadata navigatie
  • Notificaties

Veilig samenwerken met SharePoint Online

Veilig samenwerken met SharePoint Online bereik je door extern delen in de basis goed in te stellen. Lees hier in het kort welke opties je hebt op tenant en sitecollectie niveau.

Nieuwe functies

Bedrijfsprocessen met SharePoint en OneDrive

Bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk te automatiseren met nieuwe functionaliteit van SharePoint en OneDrive. Maak gebruik van PowerApps, Microsoft Flow, Microsoft Forms en Power BI om nog efficiënter te werken.

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.