Modern Intranet

Met een modern intranet op basis van SharePoint geeft u al uw medewerkers toegang tot de belangrijkste informatie. Deze informatie is altijd en overal, veilig toegankelijk via de cloud. Dit kan via de browser op de pc en laptop en met apps voor iOS, Windows en Android. Een modern intranet op basis van SharePoint biedt een portaal dat u en uw medewerkers rechtstreeks toegang geeft tot de onderstaande items.

Mededelingen

Is er een bedrijfsuitje gepland? heeft iemand een certificaat behaald? Of wil je je medewerkers snel op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen? Deel mededelingen snel met alle medewerkers, en laat ze deze zelf delen met de bedrijfsmededelingen add-on. Wil je meer dan alleen de basis? Het is ook mogelijk om het in andere applicaties van Microsoft 365 terug te laten komen zoals Teams.

Verjaardagen

Mis nooit meer dat welverdiende stukje gebak en vergeet je collega’s niet meer te feliciteren. Met de verjaardag add-on zie je welke collega’s er binnenkort jarig zijn.

Formulieren

Papieren formulieren zijn niet meer van deze tijd. Digitaliseer alle formulieren binnen uw organisatie met behulp van standaard SharePoint functionaliteit en maak ze mobiel toegankelijk met PowerApps. Zo draag je niet alleen bij aan het milieu maar voorkom je een papieren rompslomp. Een goed voorbeeld hiervan is de verlofapplicatie.

Vergaderen

Digitaliseer je agenda’s voor vergaderingen en werk je actiepunten real-time bij, stel deadlines, wijs taken toe en maak notulen met OneNote. Omdat ze voor alle belanghebbenden toegankelijk bestaat er één waarheid en beschikt iedereen altijd, en overal over dezelfde informatie.

Navigatie

Het inrichten van navigatie in SharePoint kan een ingewikkelde klus zijn. Met deze add-on is het mogelijk navigatie snel en eenvoudig in te richten, zodat het voor iedere medewerker gelijk is. Het wordt toegevoegd aan de standaard ‘navigation bar’ in Microsoft 365 zodat het overal beschikbaar is en men snel kan schakelen tussen onderdelen van het intranet, zie onderstaand voorbeeld uit het Kwaliteits Management Systeem.

Realisatie

1. Inventarisatie gewenste onderdelen + installatie,
2. Vormgeving,
3. Inrichten op basis van inrichting,
4. Instructie en oplevering.

Veilig samenwerken met SharePoint Online

Veilig samenwerken met SharePoint Online bereik je door extern delen in de basis goed in te stellen. Lees hier in het kort welke opties je hebt op tenant en sitecollectie niveau.

Nieuwe functies

Bedrijfsprocessen met SharePoint en OneDrive

Bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk te automatiseren met nieuwe functionaliteit van SharePoint en OneDrive. Maak gebruik van PowerApps, Microsoft Flow, Microsoft Forms en Power BI om nog efficiënter te werken.

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.