Modern Intranet

Met een modern intranet op basis van SharePoint geef jij al jouw medewerkers toegang tot de belangrijkste informatie. Deze informatie is altijd en overal, veilig toegankelijk via de cloud van Microsoft. Dit kan via de browser op de pc, de laptop en met apps voor iOS, Windows en Android. Een modern intranet op basis van SharePoint biedt een portaal dat jouw medewerkers rechtstreeks toegang geeft tot relevante onderdelen binnen jouw organisatie. Als voorbeeld nemen we onderstaande items.

Het modern intranet wordt het platform voor jouw bedrijf, waardoor wij dit volledig inrichten en stylen op basis van jullie wensen en behoeften.  

Mededelingen

Is er een bedrijfsuitje gepland, heeft iemand een certificaat behaald of wil jij jouw medewerkers snel op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen? Deel mededelingen snel met alle medewerkers, en laat ze deze zelf delen met de bedrijfsmededelingen add-on. Wil je meer dan alleen de basis? Het is ook mogelijk om het in andere applicaties van Microsoft 365 terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan Teams.

Verjaardagen

Mis nooit meer dat welverdiende stukje gebak en vergeet je collega’s niet meer te feliciteren. Met de verjaardag add-on zie je welke collega’s er binnenkort jarig zijn. Ook dit kun je zo uitgebreid maken als je wilt.

Formulieren

Papieren formulieren zijn niet meer van deze tijd. Digitaliseer alle formulieren binnen jouw organisatie met behulp van standaard SharePoint functionaliteit en maak ze mobiel toegankelijk met Power Apps. Zo draag je niet alleen bij aan het milieu, maar voorkom je een papieren rompslomp. Een goed voorbeeld hiervan is de verlofapplicatie.

Vergaderen

Digitaliseer je agenda’s voor vergaderingen en werk je actiepunten real-time bij, stel deadlines, wijs taken toe en maak notulen met OneNote. Doordat ze voor alle belanghebbenden toegankelijk zijn bestaat er één waarheid en beschikt iedereen altijd, en overal over dezelfde informatie.

Navigatie

Het inrichten van navigatie in SharePoint kan een ingewikkelde klus zijn. Met deze add-on is het mogelijk navigatie snel en eenvoudig in te richten, zodat het voor iedere medewerker gelijk is. Het wordt toegevoegd aan de standaard ‘navigation bar’ in Microsoft 365 zodat het overal beschikbaar is en men snel kan schakelen tussen onderdelen van het intranet. Zie onderstaand voorbeeld uit het Kwaliteits Management Systeem.

Realisatie

Zoals eerder vermeld wordt dit het intranet voor jouw bedrijf. Daarom hanteren we de volgende stappen om jouw intranet volledig op maat te maken.

1. Inventarisatie gewenste onderdelen + installatie,
2. Vormgeving,
3. Inrichten op basis van inrichting,
4. Instructie en oplevering.

Webinar 16 april: Waarschuwingen in SharePoint

Webinar 23 april: Werken met documenten in SharePoint binnen de Virtuele Desktop

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.