Mogelijkheden met Power Automate

Power Automate is een slimme workflow-applicatie. Deze applicatie maakt werkstromen tussen apps, bestanden en gegevens om tijdrovende taken te automatiseren. Door het verbinden van verschillende applicaties en diensten kun je effectiever en efficiënter werken. Power Automate is de integratie tussen verschillende applicaties, platformen en modules. Ook Power Automate is Low-code, wat betekent dat je eenvoudig aan de hand van blokken informatiestromen aan elkaar kan koppelen.

Met Power Automate kun je dus grootschalig automatiseren binnen jouw bedrijf. Dit zou kunnen door bijvoorbeeld je applicaties en diensten te verbinden voor bestandssynchronisatie, gegevensverzameling, automatisch kennisgeving.

Het is dus mogelijk om met diensten zoals Microsoft 365, SharePoint, Sign Request, Excel en andere applicaties koppelingen te maken.

In dit Webinar laten we middels praktijkvoorbeelden zien wat er mogelijk is met Power Automate. Wellicht kunnen we jou inspireren, zodat jij effectiever en efficiënter kunt werken. 🙂