Projecten sites

Overzichtelijk en taakgericht werken met het Projectenportaal. Organiseer uw projectdocumentatie overzichtelijk per klant/project door het maken van projecten sites. Hiermee beschikt u altijd over de juiste informatie van een project op één locatie.

Taakgericht werken met projecten sites

Centraal takenoverzicht van alle taken per project en op subsite niveau. Per project wordt een subsite aangemaakt met waar mogelijk, standaard taken. Zo hoeft u in bijvoorbeeld een productieomgeving niet iedere keer dezelfde taken uit te zetten maar wordt dit automatisch uitgevoerd.

Sites delen

Geef uw klant of onderaannemer toegang tot de projectensites. Hiermee beschikt deze altijd over dezelfde versie als uw team. Documenten zijn dus centraal beschikbaar, versiebeheer is ingebouwd en zijn deze makkelijk te delen middels een klik op de knop. Tevens is de site te integreren met Teams waardoor u optimaal met ketenpartners kunt samen werken.

Realisatie

  • Inventarisatie Projectaanpak
  • Vormgeving huisstijl
  • Vullen content aan de hand van aangeleverd materiaal
  • Instructie en oplevering

Veilig samenwerken met SharePoint Online

Veilig samenwerken met SharePoint Online bereik je door extern delen in de basis goed in te stellen. Lees hier in het kort welke opties je hebt op tenant en sitecollectie niveau.

Nieuwe functies

Bedrijfsprocessen met SharePoint en OneDrive

Bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk te automatiseren met nieuwe functionaliteit van SharePoint en OneDrive. Maak gebruik van PowerApps, Microsoft Flow, Microsoft Forms en Power BI om nog efficiënter te werken.

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.