Relatiebeheer (CRM)

Een CRM systeem dient ervoor te zorgen dat jij jouw klanten beter kunt managen. Verreweg de meeste Relatiebeheer (CRM) systemen bevatten echter te veel functionaliteit en zijn zo complex dat het onbegrijpelijk is. Daarom is eenvoud het sleutelwoord in deze module. Dit houdt in dat het mogelijk is om de belangrijkste klantgegevens te registeren en beheren, niet meer en niet minder. Wel is het mogelijk om zelf nieuwe kolommen of overzichten toe te voegen met standaard SharePoint functionaliteit.

Jouw CRM systeem met standaard SharePoint functies

Doordat de relatiebeheer (CRM) module gebruik maakt van standaard SharePoint functionaliteit, merk jij automatisch de voordelen van het werken met SharePoint. Zo kun je gebruik maken van een krachtige full-text zoekmachine. Daarnaast kun je door ingebouwd versiebeheer fouten gemakkelijk en snel herstellen. Ook is het mogelijk om zelf kolommen toe te voegen. waardoor je  informatie over relaties kunt weergeven die voor jouw bedrijf relevant zijn.

Functionaliteiten in het kort

Zoals eerder aangegeven is eenvoud het sleutelwoord voor deze Module. De volgende functionaliteiten bevat de Relatiebeheer (CRM) Module, waardoor jij jouw relaties op een eenvoudige manier kunt managen.

 • Aanmaken taken en documenten
 • Uitgebreide zoekfunctie
 • Toegankelijk via speciale SharePoint App en browsers
 • Zelf kolommen toevoegen
 • Versiebeheer
 • Machtigingen op gebruikers en groepsniveau
 • Integratie met Outlook

Realisatie

De realisatie van de Relatiebeheer (CRM) module kan binnen een paar dagen plaatsvinden. De volgende stappen zullen we met jouw bedrijf uitvoeren:

 1. Inventarisatie gewenste siteonderdelen + Installatie module (De module wordt namelijk volledig naar wens gemaakt!)
 2. Vormgeving huisstijl
 3. Inrichting aangepaste kolommen en overzichten ( Op deze manier ziet jouw bedrijf de onderdelen die voor jullie relevant zijn.)
 4. Instructie en oplevering

Zoals je kunt lezen bouwen wij samen met jouw bedrijf de Relatiebeheer (CRM) module, omdat jij weet welke onderdelen voor jullie relevant zijn. Ons opdracht is pas klaar, zodra jouw bedrijf goed werkt met deze module.

Niets gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op