Verlofapplicatie

Laat je medewerkers zo makkelijk en snel mogelijk verlof aanvragen met de verlofapplicatie gebouwd voor en op SharePoint Online. De verlofapplicatie is natuurlijk integraal onderdeel van een Modern Intranet. Medewerkers hebben in een overzicht hun huidige saldo in zicht, kunnen nieuw verlof aanvragen en voorgaande aanvragen inzien.

Wanneer een aanvraag wordt ingediend krijgt de manager van de medewerker automatisch een mail waarmee de verlofaanvraag goed/ afgekeurd kan worden. Wanneer dit gebeurd is krijgt de medewerker tevens een mail met het resultaat van de aanvraag.

Verlof aanvraag goedgekeurd

Met het totaaloverzicht krijgt directie/ managers snel inzicht in het verlofsaldo van de medewerkers.

Verlofapplicatie in het kort

  • Gemakkelijk verlof beheren,
  • Eenvoudig in gebruik,
  • Effectieve functionaliteit.

Veilig samenwerken met SharePoint Online

Veilig samenwerken met SharePoint Online bereik je door extern delen in de basis goed in te stellen. Lees hier in het kort welke opties je hebt op tenant en sitecollectie niveau.

Nieuwe functies

Bedrijfsprocessen met SharePoint en OneDrive

Bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk te automatiseren met nieuwe functionaliteit van SharePoint en OneDrive. Maak gebruik van PowerApps, Microsoft Flow, Microsoft Forms en Power BI om nog efficiënter te werken.

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.