Waarom Puur 365 Live?

Steeds meer organisaties werken met Microsoft 365, maar gebruikt slechts 10% van de mogelijkheden die het platform te bieden heeft.  Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijf de mogelijkheden optimaal gaat inzetten is Puur 365 Live gelanceerd. Voorheen noemden we dit SharePoint Friday, maar de ontwikkelingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat de onderwerpen verder dan alleen SharePoint gaan.

Iedere vrijdag om half 10 geven we in een half uurtje jouw bedrijf informatie over een relevant onderwerp binnen SharePoint, Microsoft Teams, Data Platform of het PowerPlatform. Je kunt zelf kiezen aan welke Webinars je wilt deelnemen. Ons doel hierbij is om jou de verschillende onderdelen binnen Microsoft 365 te laten ontdekken, waardoor jouw bedrijf effectiever en efficiënter kan gaan (samen)werken. Deelname is vrijblijvend, het kost alleen een half uur van je tijd.

De komende Puur 365 Webinars:

De agenda van de Puur 365 Live webinars is gevuld tot aan de zomer van 2024! Hieronder de onderwerpen.

Ondertussen hebben wij al meer dan 85 Webinars gegeven en meer dan 2000 mensen verder geholpen. De meeste Webinars zijn opgenomen en kun je terug kijken op ons YouTube kanaal. Mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten.

26 januari: Opfrissen na de feestdagen
2 februari: Wat is Dataverse
9 februari: Archiveren, verwijderen, back up documenten
16 februari: SharePoint lijsten 2.0
23 februari: Office Add-ins
1 maart: NIS2 wetgeving
8 maart: B2B direct connect- verbindingen met tenants
15 maart: Co-Pilot Studio
22 maart: Werken met externen in Teams/SharePoint

5 april: Storytelling met Data
12 april: Top 5 PowerApp tips
19 april: Data Bricks
24 mei: Wat is Microsoft Fabric?
31 mei: Shared Channels in Teams
7 juni: Microsoft Loop
14 juni: MFA updates
21 juni: Audit logging
28 juni: Top 10 ontwikkelingen om te onthouden voor het najaar 2024

Helemaal top. Jullie geven veel weg in de zin van meekijken in een live omgeving. Dat zie je niet vaak. Dat maakt het echt de moeite waard, gaat verder dan andere webinars en geeft veel vertrouwen in jullie organisatie.

Ik volg met plezier de webinars van SharePoint Friday. Op een duidelijke, bondige manier worden lastige onderwerpen toegelicht. Het is een prettige manier om kennis te maken met SharePoint en te horen hoe anderen er mee omgaan.

Erg prettig, kort en to the point.

Goede opzet, de vrijdagochtend leent zich hier goed voor. De duur en het tijdstip van de presentatie/webinar ervaar ik ook als prettig. Daarnaast is het een leuke club mensen met een fijne informele sfeer. Keep up the good work! 🙂