Waarom Puur 365 Live?

Steeds meer organisaties werken met Microsoft 365, maar gebruikt slechts 10% van de mogelijkheden die het platform te bieden heeft.  Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijf de mogelijkheden optimaal gaat inzetten is Puur 365 Live gelanceerd. Voorheen noemden we dit SharePoint Friday, maar de ontwikkelingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat de onderwerpen verder dan alleen SharePoint gaan.

Iedere vrijdag om half 10 geven we in een half uurtje jouw bedrijf informatie over een relevant onderwerp binnen SharePoint, Microsoft Teams of het PowerPlatform. Je kunt zelf kiezen aan welke Webinars je wilt deelnemen. Ons doel hierbij is om jou de verschillende onderdelen binnen Microsoft 365 te laten ontdekken, waardoor jouw bedrijf effectiever en efficiënter kan gaan (samen)werken. Deelname is vrijblijvend, het kost alleen een half uur van je tijd.

De komende Puur 365 Webinars:

De agenda van de Puur 365 Live webinars is aangevuld tot aan de kerst van 2023. Hieronder kun je de onderwerpen zien. Ondertussen hebben wij al 82 Webinars gegeven en meer dan 2000 mensen verder geholpen. De meeste Webinars zijn opgenomen en kun je terug kijken op ons YouTube kanaal. Mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten.

8-sep Digi Friday “Opfrissen na de zomerperiode”
15-sep Bestanden synchroniseren binnen Microsoft 365
22-sep Data gedreven werken binnen Microsoft 365
29-sep Wist je datjes binnen Microsoft Teams
6-okt Hoe veilig is mijn Microsoft 365 omgeving?
13-okt Bestanden beveiligen binnnen SharePoint
20-okt Veilig werken met data binnen Power Platform

Helemaal top. Jullie geven veel weg in de zin van meekijken in een live omgeving. Dat zie je niet vaak. Dat maakt het echt de moeite waard, gaat verder dan andere webinars en geeft veel vertrouwen in jullie organisatie.

Ik volg met plezier de webinars van SharePoint Friday. Op een duidelijke, bondige manier worden lastige onderwerpen toegelicht. Het is een prettige manier om kennis te maken met SharePoint en te horen hoe anderen er mee omgaan.

Erg prettig, kort en to the point.

Goede opzet, de vrijdagochtend leent zich hier goed voor. De duur en het tijdstip van de presentatie/webinar ervaar ik ook als prettig. Daarnaast is het een leuke club mensen met een fijne informele sfeer. Keep up the good work! 🙂