Waarom SharePoint Friday?

Steeds meer organisaties werken met SharePoint. De groei in bijvoorbeeld het thuiswerken heeft bevestigd hoe belangrijk het is om altijd en overal op ieder willekeurig apparaat toegang tot je bestanden te hebben. Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijf beter en slimmer kan werken met SharePoint, hebben wij SharePoint Friday gelanceerd. Iedere vrijdag om half 10 geven we in een half uurtje jouw bedrijf informatie over een relevant onderwerp binnen SharePoint, Microsoft Teams of het PowerPlatform. Je kunt zelf kiezen aan welke Webinars je wilt deelnemen. Ons doel hierbij is om jou de verschillende onderdelen binnen Microsoft 365 te laten ontdekken, waardoor jouw bedrijf het maximale uit SharePoint gaat halen. Deelname is vrijblijvend, het kost alleen een half uur van je tijd.

De komende SharePoint Webinars:

De agenda van de SharePoint Friday webinars is aangevuld tot aan de zomervakantieperiode. Hieronder kun je de onderwerpen zien. Ondertussen hebben wij al 64 Webinars gegeven en meer dan 350 mensen verder geholpen. De meeste Webinars zijn opgenomen en kun je terug kijken op ons YouTube kanaal. Mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten.

2 juni: Is Microsoft 365 Teams Premium interessant voor mijn organisatie?
9 juni: Welke werkplek gebruikt jouw organisatie? Deel 1 
16 juni: Voordelen en nadelen van de moderne werkplek. Deel 2
23 juni: Verlof applicatie en aanwezigheidstool binnen SharePoint
30 juni: Top 10 ontwikkelingen om te onthouden voor najaar 2023 

13 januari: Synchroniseren van bestanden
20 januari: Exporteren SharePoint lijst naar Excel en importeren

27 januari: Power BI beheer
3 februari: Prullenbak en Restore this Library
10 februari: Modelgestuurde Power Apps
17 februari: Power BI vs Excel
24 februari: Board view in Sharepoint lijsten
10 maart: Werken met hubsites binnen SharePoint
17 maart: Werken met Microsoft Bookings
24 maart: Microsoft Lists vs Microsoft planner
31 maart: Email quarantaine; hoe werkt dit en wat kan de gebruiker zelf rapporteren als spam/phising
14 april: ISO-certificeringen implementeren en onderhouden met SharePoint
21 april: Waar moet ik beginnen als ik wil starten met Power BI?
12 mei: Handige communicatie tools binnen SharePoint

Ja geweldig, 1 sessie meegemaakt, maar prima initiatief; lekker kort, maar duidelijk!

Helemaal top. Jullie geven veel weg in de zin van meekijken in een live omgeving. Dat zie je niet vaak. Dat maakt het echt de moeite waard, gaat verder dan andere webinars en geeft veel vertrouwen in jullie organisatie.

SharePoint Friday geeft iedere vrijdagmorgen een kort maar duidelijk beeld van een specifieke functie in SharePoint wat iedere keer weer uitnodigt om daar zelf mee aan de slag te gaan en zo nog meer uit SharePoint te halen.

Ik volg met plezier de webinars van SharePoint Friday. Op een duidelijke, bondige manier worden lastige onderwerpen toegelicht. Het is een prettige manier om kennis te maken met SharePoint en te horen hoe anderen er mee omgaan.

Erg prettig, kort en to the point.

Goede opzet, de vrijdagochtend leent zich hier goed voor. De duur en het tijdstip van de presentatie/webinar ervaar ik ook als prettig. Daarnaast is het een leuke club mensen met een fijne informele sfeer. Keep up the good work! 🙂