Waarom SharePoint Friday?

De afgelopen tijd zien we de behoefte naar SharePoint steeds meer groeien. Bijna iedere organisatie maakt er (ongemerkt) wel gebruik van. De corona crisis heeft bevestigd hoe belangrijk het is om altijd en overal op ieder willekeurig apparaat toegang tot je bestanden te hebben. Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijf beter en slimmer kan werken met SharePoint, hebben wij SharePoint Friday gelanceerd. Iedere vrijdag om half 10 geven we in een half uurtje jouw bedrijf informatie over een relevant onderwerp binnen SharePoint, Microsoft Teams of het PowerPlatform. Je kunt zelf kiezen aan welke Webinars je wilt deelnemen. Ons doel hierbij is om jou de verschillende onderdelen binnen Microsoft 365 te laten ontdekken, waardoor jouw bedrijf het maximale uit SharePoint gaat halen.

De komende SharePoint Webinars:

Hieronder kun je de onderwerpen zien. Ondertussen hebben wij al 64 Webinars gegeven en meer dan 350 mensen verder geholpen. De meeste Webinars zijn opgenomen en kun je terug kijken op ons YouTube kanaal. Mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten.

9 september: Webparts en Add-ins binnen SharePoint en Teams
16 september: Data classificatie in SharePoint
23 september: Forms en Polls binnen Microsoft Teams
30 september: Governance in SharePoint
7 oktober: Microsoft 365 CRM module
14 oktober: Workflows in Teams
21 oktober: Power BI in Teams, PowerPoint, Outlook en SharePoint
28 oktober: To Do app in Microsoft Teams

4 november: Security en Compliance in Microsoft 365
11 november: Automatisch sites aanmaken binnen M365
18 november: Shared Channels in MS Teams
25 november: Geïntegreerd managementsysteem
2 december: Power Pages in het PowerPlatform
9 december: Robotic Proces Automation (RPA) en UI flow
16 december: Agenda’s in SharePoint, Teams en Outlook

Webinars

Ik volg met plezier de webinars van SharePoint Friday. Op een duidelijke, bondige manier worden lastige onderwerpen toegelicht. Het is een prettige manier om kennis te maken met SharePoint en te horen hoe anderen er mee omgaan.

Erg prettig, kort en to the point.

Goede opzet, de vrijdagochtend leent zich hier goed voor. De duur en het tijdstip van de presentatie/webinar ervaar ik ook als prettig. Daarnaast is het een leuke club mensen met een fijne informele sfeer. Keep up the good work! 🙂

Ja geweldig, 1 sessie meegemaakt, maar prima initiatief; lekker kort, maar duidelijk!

Helemaal top. Jullie geven veel weg in de zin van meekijken in een live omgeving. Dat zie je niet vaak. Dat maakt het echt de moeite waard, gaat verder dan andere webinars en geeft veel vertrouwen in jullie organisatie.

SharePoint Friday geeft iedere vrijdagmorgen een kort maar duidelijk beeld van een specifieke functie in SharePoint wat iedere keer weer uitnodigt om daar zelf mee aan de slag te gaan en zo nog meer uit SharePoint te halen.