Waarom SharePoint Friday?

De afgelopen tijd zien we de behoefte naar SharePoint steeds meer groeien. De corona crisis heeft bevestigd hoe belangrijk het is om altijd en overal op ieder willekeurig apparaat toegang tot je bestanden te hebben. Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijf beter en slimmer kan werken met SharePoint, hebben wij SharePoint Friday gelanceerd. Iedere vrijdag om half 10 geven we in een half uurtje jouw bedrijf informatie over een relevant onderwerp binnen SharePoint. Je kunt zelf kiezen aan welke Webinars je wilt deelnemen. Ons doel hierbij is om jou de verschillende onderdelen binnen SharePoint te leren kennen, waardoor jouw bedrijf het maximale uit SharePoint gaat halen. Doordat SharePoint steeds meer integreert met Microsoft Teams, behandelen we hier ook onderwerpen over.

De komende SharePoint Webinars:

Hieronder kun je de onderwerpen zien. Ondertussen hebben wij al 26 Webinars gegeven en meer dan 200 mensen verder geholpen. De meeste Webinars zijn opgenomen en kun je terug kijken op ons YouTube kanaal. Mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten.

3 september: SharePoint lijsten vs Dataverse
10 september: Mogelijkheden met Power Automate
17 september: Wanneer Yammer, Teams of SharePoint?
24 september: Nieuwste Microsoft Teams Functionaliteit
1 oktober: Hybride werken?
8 oktober: Windows 11 preview & SharePoint
15 oktober: De “Wasstraat” voor het wissen van privacy gevoelige data
22 oktober: Information Protection labeling

29 oktober: Lijst voor het indienen van declaraties
5 november: SharePoint als DMS + Docubird
12 november: Analyses en dashboards met Power BI
19 november: Kwaliteitshandboek in SharePoint
26 november: Nieuwe SharePoint Sjablonen
3 december: Zoekcentrum in SharePoint
10 december: Power Apps tips & tricks
17 december: Groepsagenda (SharePoint, Teams, Outlook)

Webinars

Ik volg met plezier de webinars van SharePoint Friday. Op een duidelijke, bondige manier worden lastige onderwerpen toegelicht. Het is een prettige manier om kennis te maken met SharePoint en te horen hoe anderen er mee omgaan.

Erg prettig, kort en to the point.

Goede opzet, de vrijdagochtend leent zich hier goed voor. De duur en het tijdstip van de presentatie/webinar ervaar ik ook als prettig. Daarnaast is het een leuke club mensen met een fijne informele sfeer. Keep up the good work! 🙂

Ja geweldig, 1 sessie meegemaakt, maar prima initiatief; lekker kort, maar duidelijk!

Helemaal top. Jullie geven veel weg in de zin van meekijken in een live omgeving. Dat zie je niet vaak. Dat maakt het echt de moeite waard, gaat verder dan andere webinars en geeft veel vertrouwen in jullie organisatie.

SharePoint Friday geeft iedere vrijdagmorgen een kort maar duidelijk beeld van een specifieke functie in SharePoint wat iedere keer weer uitnodigt om daar zelf mee aan de slag te gaan en zo nog meer uit SharePoint te halen.