Verjaardagen kalender in SharePoint

Ben je bezig met het modern intranet in SharePoint? Dan mag de verjaardagen lijst niet ontbreken! Met de verjaardagen kalender in SharePoint weet jij precies wanneer jouw collega’s jarig zijn. De verjaardaglijst kan op jouw SharePoint intranet worden ingevoegd in een willekeurige pagina binnen de site. De verjaardagenlijst kunnen we binnen drie uren implementeren en is zeer waardevol voor jouw team. Het is toch leuk om een felicitatie van jouw medewerker te ontvangen? Welke medewerker is de volgende die trakteert?

Hoe werkt de verjaardagen kalender?

Hoeveel medewerkers telt jouw bedrijf? Het handmatig invullen van de verjaardagen lijst kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig is deze module gebouwd middels Power Automate en komen de verjaardagen van collega’s automatisch in de kalender terecht. De collega’s moeten echter hun eigen verjaardagen invullen in het SharePoint profiel. Een voordeel hierbij is dat collega’s zelf kunnen beslissen of ze in de verjaardagskalender getoond willen worden.

De verjaardagen lijst werkt aan de hand van een de module met aangepaste weergave en opmaak. Middels PowerAutomate worden de ingevulde verjaardagen vanuit de SharePoint Profielen automatisch in de kalender geplaatst. Deze kalender wordt elke dag geüpdatet, waardoor nieuwe collega’s ook automatisch in de kalender terecht komen. Bijkomend voordeel is dat je een collega kunt feliciteren door op het mail icoontje te klikken.

Aankomende Webinars

Niets gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op