Verjaardagen lijst SharePoint

Oeps! Jouw collega was gisteren jarig, maar je bent hem helemaal vergeten te feliciteren. Daarom hebben we de verjaardagen module geïntroduceerd. De verjaardagen lijst kan worden gebruikt om de verjaardagen van medewerkers of contactpersonen weer te geven in SharePoint. Op jouw SharePoint intranet kan de lijst worden ingevoegd in een willekeurige pagina binnen de site. Erg goedkoop, maar wel zeer waardevol voor jouw team. Het is toch leuk om felicitaties van jouw medewerkers te krijgen? Welke medewerker is de volgende die op taart trakteert?

SharePoint weergaves

De verjaardagen lijst werkt aan de hand van een standaard SharePoint lijst met aangepaste weergave en opmaak. Het aanmaken van nieuwe items kan via standaard SharePoint functionaliteit en is daarmee ook beschikbaar voor automatisering via bijvoorbeeld PowerAutomate.

Tevens is het mogelijk om te kiezen hoeveel verjaardagen je voor de komende periode wil weergeven. Dit kan met behulp van de lijstinstellingen.

Nieuw: De Puur ICT Microsoft Teams Scan

Voorwaardelijke opmaak toegepast

Voorwaardelijke opmaak in moderne SharePoint lijsten

Zoals aangekondigd heeft Microsoft (eindelijk) voorwaardelijke opmaak toegevoegd aan de moderne lijsten. Lees hier meer over andere nieuwe ontwikkelingen. Met voorwaardelijke opmaak kunnen we redelijk eenvoudig de standaard lijsten aanpassen zodat deze nét even wat gebruiksvriendelijker worden.

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.