Verjaardagen lijst SharePoint

De verjaardagen lijst kan worden gebruikt om de verjaardagen van medewerkers of contactpersonen weer te geven in SharePoint. Op uw SharePoint intranet kan de lijst worden ingevoegd in een willekeurige pagina binnen de site.

SharePoint weergaves

De verjaardagen lijst werkt aan de hand van een standaard SharePoint lijst met aangepaste weergave en opmaak. Het aanmaken van nieuwe items kan via standaard SharePoint functionaliteit en is daarmee ook beschikbaar voor automatisering via PowerAutomate of het weergeven in een PowerApp.

Tevens is het mogelijk om te kiezen hoeveel verjaardagen je voor de komende periode wil weergeven. Dit kan met behulp van de lijstinstellingen.

Veilig samenwerken met SharePoint Online

Veilig samenwerken met SharePoint Online bereik je door extern delen in de basis goed in te stellen. Lees hier in het kort welke opties je hebt op tenant en sitecollectie niveau.

Nieuwe functies

Bedrijfsprocessen met SharePoint en OneDrive

Bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk te automatiseren met nieuwe functionaliteit van SharePoint en OneDrive. Maak gebruik van PowerApps, Microsoft Flow, Microsoft Forms en Power BI om nog efficiënter te werken.

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.